Rekrytointi | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Rekrytointi

KWD Digital on Suomen suurimpia Drupal-taloja. Tekninen huippuosaaminen yhdistettynä näyttävään designiin tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaisia verkkopalveluja. Kuljemme Drupal-ohjelmoinnin etujoukoissa ja kehitämme jatkuvasti uutta.

Olemme keskittyneet keskisuurten verkkopalveluiden toteutukseen. Kaikkiin toteutuksiin varataan riittävästi aikaa. Se, että asiat voi kerralla tehdä kunnolla ja oikein, takaa erinomaisen lopputuloksen.

Työtavat ja tekijät valitaan projektikohtaisesti projektin luonteen ja laajuuden mukaan. Kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, jotka ovat heille vieläpä mieluisia, työmotivaatio pysyy kohdillaan koko projektin ajan.

KWD Digitalin asiakkaiden vaativia, laadukkaita ja ainutlaatuisia Drupal-verkkototeutuksia rakentaa joukko lahjakkaita ja työlleen omistautuneita Drupal-kehittäjiä. Jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta kuuluu niihin ominaisuuksiin, joita etsimme. Haluamme myös, että projektin onnistuminen on tekijöillemme sydämen asia. Meillä työtehtävä ja rooli muovautuu aina tekijänsä mukaan. Työn tekemisessä korostuvat laatu ja ammattiylpeys.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme

  • Viihtyisän ja tilavan sijainnin keskeisellä paikalla Helsingin tai Turun ydinkeskustassa.
  • Monipuoliset etätyömahdollisuudet
  • Rinnakkaistukea muilta kokeneilta Drupal-kehittäjiltämme.
  • Mahdollisuuden osallistua Drupal-yhteisön toimintaan, jossa toimimme aktiivisesti.
  • Agilen tiimityöskentelymallin (Scrum).
  • Yhteiset vapaamuotoiset akkujenlatauskuviot työkavereiden kesken.

Tarjoamme työntekijöillemme myös aamupalan päivittäin sekä sulkapallo- ja kuntosalivuoroja viikottain.

Haluatko sinäkin rakentaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja teknologialähtöisten sijaan? Sehän tapahtuu vain vahvalla teknologiaosaamisella ja asiantuntijuudella. Entä toivotko työpaikallasi avointa kommunikaatiota ja kykyä vaikuttaa itseesi koskevaan päätöksentekoon?

Haluatko tuntea ylpeyttä tekemästäsi työstä joka päivä? Pyritkö alasi parhaimmistoon?

Lähetä vapaamuotoinen työnhakemus osoitteeseen rekry@kwd.fi tai tutustu avointen työpaikkojemme tarkempiin listauksiin alla.

Tällä hetkellä haussa:

Sign-in bonuksena t-paita: