Maksunvälittäjän avulla useat maksutavat yhdellä sopimuksella | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Maksunvälittäjän avulla useat maksutavat yhdellä sopimuksella

Digitoimisto KWD Digitalin kautta saa maksunvälittäjäpalvelun, jossa useimmat suomalaiset pankit ovat saman palveluhinnasto alla. Maksunvälittäjän etu erillisiin verkkomaksupainikkeisiin nähden on huomattavasti pienempi hallinnointityö. Maksunvälittäjällä on sopimus kuuden suurimman suomalaisen pankin kanssa. Verkkokaupan asiakas maksaa ostamansa tuotteen maksunvälittäjän tilille ja maksunvälittäjä siirtää kertyneet varat kauppiaalle sopimuksen mukaan.

Maksunvälittäjäpalvelulla ei ole aloitus- eikä kuukausimaksua. Komissio jokaisesta ostoksesta on 2,1 %, kuitenkin siten, että alaraja on 0,95 euroa ja yläraja 4,95 euroa. Maksunvälittäjä tilittää rahat kauppiaalle sovitusti yksi tai kaksi kertaa viikossa.

Komissio voidaan tarvittaessa velottaa kuluttaja-asiakkaalta maksutapalisänä, jolloin kauppiaalle ei kerry tapahtumasta mitään kustannuksia eikä katteesta tarvitse tinkiä. Palvelun saa käyttöön heti ja sen voi irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla.

Verkkokaupan asiakkaalle maksunvälittäjä-maksumoduuli näkyy maksutapaa valittaessa nimellä ”verkkomaksu”. Valitessaan tämän tavan asiakas siirtyy uudelle sivulle, jossa valitaan haluttu pankki ja käydään maksamassa ostos omassa verkkopankissa. Tämän jälkeen asiakas siirtyy takaisin verkkokauppaan, jossa hänelle ilmoitetaan maksun onnistumisesta.

Tällä hetkellä käytössä ovat seuraavat pankit:

  • Osuuspankin verkkomaksupainike
  • Nordean verkkomaksupainike
  • SampoPankin verkkomaksupainike
  • Aktia/Sp/Pop-verkkomaksupainike
  • Handelsbankenin verkkomaksupainike
  • Ålandsbankenin verkkomaksupainike

Maksunvälittäjäpalvelun teknisen integroinnin hinta on 250 € + alv

Maksaminen laskulla tai osamaksulla

Digitoimistomme yhteistyökumppani Klarna Oy (ent. Kreditor) tarjoaa uusiin verkkokauppatoimituksiin maksuvaihtoehdoiksi myös laskulla- ja osamaksulla-palvelun (Klarna Lasku ja Klarna Tili). Kuluttaja saa ostokselleen maksuaikaa ja luottoriski on kauppiaan sijasta Klarna Oy:llä. Palvelu on siis hyvin käytännöllinen molemmille osapuolille.

Klarna Oy hoitaa laskutusprosessin kokonaisuudessaan ja tilittää rahat kauppiaalle sopimuksen mukaan. Kauppias saa aina rahansa asiakkaan maksukäyttäytymisestä riippumatta. Asiakkaalle lähtevä lasku voidaan toimittaa postitse Klarna Oy:n toimesta tai kauppias voi tulostaa sen lähtevän tavaran mukaan.

Suomen Verkkomaksut

Suomen Verkkomaksut tuo yhdellä sopimuksella verkkokauppoihin yli 15 maksutapaa mukaan lukien suomalaiset verkkopankit, luottokortit, PayPal-maksunvälittäjän sekä laskulla- ja osamaksulla-palvelut.

Suomen Verkkomaksut perii pienen kuukausimaksun.

Checkout-maksupalvelu

Checkout-maksupalvelu on maksunvälityspalvelu verkkokaupoille. Palvelun avulla verkkokauppa voi tarjota omille asiakkailleen laajan maksutapavalikoiman vaivattomasti: yksi yhteistyökumppani ja sopimus riittävät.