Hosting-palvelut | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Hosting-palvelut

Jotta www-sivustoja voisi selaimen avulla katsella, ne tulee asentaa jollekin internetiin kytketylle palvelimelle. Palvelinta, joka on pilkottu useampaan osaan ja johon on asennettu useita verkkosivustoja, kutsutaan webhotelliksi. Yksittäiseen webhotellipalvelimeen voidaan asentaa kymmeniä sivustoja, mutta vähänkin suositummat sivustot (yli 2000 päivittäistä kävijää) toimivat parhaiten, kun ne asennetaan joko omalle palvelimelleen tai ns. virtuaalipalvelimelle.

Edullinen ja luotettava webhosting kuuluu digitoimistomme palveluvalikoimaan

KWD Digitalin asiakkailla on mahdollisuus vuokrata www-sivustolleen sivuston kannalta optimaalinen webhotelli, joka on suunniteltu erityisesti käyttämillemme ohjelmistoille, kuten Drupalille, WordPressille, Drupalin verkkokauppasovelluksille sekä esimerkiksi OsCommercelle. Käyttämämme palvelimet sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä tietoturvallisessa ympäristössä. Toimitamme myös web- eli domain-osoitteet (.fi, .com, .net jne.) sekä tarvittavan määrän sähköpostiosoitteita.

Emme itse ylläpidä palvelimia, vaan luotamme yhteistyökumppanimme Sigmatic Oy:n asiantuntemukseen ja infrastruktuuriin:

"Sigmatic Oy on IT-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Yritys on toiminut vuodesta 2001, ja se on tullut tunnetuksi erityisesti vahvasta osaamisesta webhotelli-, verkkotunnus- ja palvelinpalveluissa."