Blogi organisaation viestintäkanavana | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Blogi organisaation viestintäkanavana

Blogi (web log tai weblog) on verkkosivusto, johon yksi tai useampi sisällöntuottaja kirjoittaa säännöllisesti artikkeleita. Blogin rakenne näyttää uusimmat tekstit www-sivuilla ensimmäisenä ja muut sen jälkeen aikajärjestyksessä. Blogissa on myös mahdollisuus esitellä omia valokuvia, videoita tai muita tiedostoja.

Julkaisujärjestelmien, esimerkiksi Drupalin, lisäosana asennettava blogiominaisuus on helppokäyttöinen tapa lisätä omille www-sivuille jatkuvasti päivitettyä ja kategorisoitua sisältöä. Digitoimistomme voi räätälöidä blogit päivittämään uusimmat otsikot suoraan etusivulle. Voimme rakentaa www-sivustolle myös hakuominaisuuden.

Tunnusomaista blogeille on, että lukijat voivat kommentoida kirjoitettuja artikkeleita ja uusimmat jutut voi ladata omalle koneelleen tilaamalla blogin RSS-syötteen.

Yritysblogi

Blogit ovat pitkään olleet luonteeltaan yleensä henkilökohtaisia tai teemoittuneet aiheeltaan tietyn harrastuksen ympärille. Yritysblogien suosio on kuitenkin kovassa kasvussa.

Yritysblogin avulla syvennetään yrityksen www-sivuston sisältöjä. Yritysblogi lisää myös toiminnan läpinäkyvyyttä ja parantaa tiedonkulkua sidosryhmille. Niin yksityiset kuin yritysblogitkin kartuttavat www-sivuston kiinnostavuutta ja houkuttelevuutta uusille kävijöille ja kävijäryhmille. Myös käyntimääriä on helppo kasvattaa jatkuvasti päivitettävällä blogiosiolla.

Blogit tukevat sekä yritysimagoa että asiakasuskollisuutta. Voit ulkoistaa oman yrityksesi blogit KWD Digitalin ammattitaitoiselle sisällöntuottajalle osana yrityksesi digitaalista markkinointia.