Treston | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Treston

Kotimainen Treston Oy on maailman johtavia teollisuuskalusteiden toimittajia. Ergonomisia työpisteitä kaikille teollisuudenaloille suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen tehtaissa Jyväskylässä ja Turussa. Trestonin tuotteet ovat käytössä kaikkialla maailmassa.

Treston Oy:lle toteutettiin nopealla aikataululla kuusi Drupal-sivustoa: globaali .com-sivusto, joka toimii myös UK:lle suunnattuna sivustona, sekä Suomen, Ruotsin, Ranskan ja Saksan sivustot. Venäjän sivusto julkaistaan alkusyksystä. Vuosia jatkuneen yhteistyön varhaisempaa satoa puolestaan on samaan sivustoryppääseen kuuluva Yhdysvaltojen markkinoita palveleva Sovella.com.

Yrityssivuston lisäksi sivustoilla on verkkokaupan tavoin toimiva tarjouskoritoiminnallisuus.

Trestonin liiketoiminnan ytimessä ovat tuotteet. Koska lähes tuhat tuotetta varusteluosineen on myynnissä kaikkialla maailmassa, tuotteita varten on toteutettu tuotetietokanta, joka taipuu kaikille mittayksiköille ja kaikille valuutoille yhtä aikaa. Kontaktilomakkeet ja tarjouspyyntökorit on niin ikään toteutettu siten, että ne lähtevät täytettäessä oikeille jälleenmyyjille globaalissa jälleenmyyntiorganisaatiossa.

Verkkopalveluiden konseptointi ja toteutus on vain osa Trestonin ja KWD Digitalin laajamittaista, jo vuosia jatkunutta yhteistyötä. KWD Digital toimii Trestonin digikumppanina, hoitaa sivustojen ylläpidon, tuottaa tarvittaessa suomen- ja englanninkielisiä sisältöjä sekä vastaa Suomen ja globaalin sivuston hakukoneoptimoinnista ja hakusanamarkkinoinnista.