Rahoittaja.fi verkkopalvelu | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Rahoittaja.fi verkkopalvelu

Corona Capital Oy tilasi KWD:ltä kesällä 2015 järjestelmän ja verkkopalvelun yrityslainojen myöntämiseen ja hallinnointiin. Palvelu toteutettiin Drupalilla, johon normaalien sisällönhallinnan työkalujen lisäksi räätälöitiin lainojen haku- ja hallinnointijärjestelmä. Tekniset ominaisuudet pähkinänkuoressa ovat

  • Hakijoiden ja takaajien tupas-tunnistautumisprosessi
  • Sopimusten ja allekirjoitusten hallinta
  • Laskujen automaattinen generointi ja seuranta
  • Lainalaskurit riippuen yritysmuodosta, lainan summasta ja maksuajasta
  • Salatut yhteydet ja EU:n Safe Haven -vaatimusten mukainen hosting
  • Integraatiot: Luottoluokitusjärjestelmään, verkkopankkeihin ja laskutusjärjestelmään

Syksyllä 2015 Corona Capital tilasi KWD:ltä ilmeuudistuksen verkkopalveluun. Asiakkaan vaatimuksena oli luotettava ja yritysrahoitusliiketoimintaan soveltuva uusi, uskottava ilme. Koska Rahoittaja.fi:n uusasiakashankinta tapahtuu huomattavilta osin netin välityksellä, sivuston hyvä ja entistä parempi konversioprosentti oli myös asiakkaalle tärkeää. Mahdollisimman selkeät ja yksinkertaiset lomakepohjat ja yrityslainahakemukset olivat lisäksi asiakkaan toivelistalla.

KWD vastasi käyttäjäkokemuksen suunnittelusta sekä sen teknisestä toteutuksesta Drupal -alustan päälle. KWD osoitti projektiin yhden selkeän projektinpäällikön, jonka kanssa kommunikointi ja tilanteen päivittäminen oli nopeaa, tehokasta ja selkeää.

Rahoittaja.fi yrityslaina – ja laskunrahoituspalveluiden konversioprosentti ja orgaaninen näkyvyys hakukoneissa paranivat yli 20 %:lla KWD:n toteuttaman sivusto uudistuksen myötä. Corona Capital Oy suosittelee lämpimästi KWD:n palveluja osaavaa ja digitaalista, graafista tai teknistä yhteistyökumppania etsiville!