Nuorten lääkärien yhdistys | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Nuorten lääkärien yhdistys

Nuorten lääkärien yhdistys NLY ajaa lääkärien asioita laaja-alaisesti. Yhdistys on suunnattu kaikille, joiden urakehitys on kesken, olipa kyse kandidaatista tai valmistuneesta ylilääkäristä. Yhdistys järjestää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia koulutuksia ja toimittaa kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä.

NLY:lle tehtiin kevyet ja ilmavat verkkosivut, joissa panostettiin sisällöntuotannon käytettävyyteen sekä jäsenlehden ja verkkosivujen tuomiseen lähemmäksi toisiaan. Artikkelit on mahdollista toimittaa kerran, ja viedä sekä Internet-sivuille että itse lehteen. Eri käyttäjätasot mahdollistavat artikkelien lähettämisen toimitukseen ja kirjoitusten eteenpäin viemisen julkaisijoiden toimesta.

Hallintapaneelin sisäänkirjautumisjärjestelmä on integroitu FIMnetin SSO-järjestelmään, mikä mahdollistaa suojatun jäsenalueen ilman erillisten jäsentunnusten hallinnointia. Sivustolla on nähtävissä julkiset tapahtumat ja artikkelit, ja sivustolla on myös mahdollista liittyä NLY:n jäseneksi.