Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Työ ulottuu lapsista ja nuorista työ- ja eläkeikäisiin. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja. Samalla se vaikuttaa koko yhteiskuntamme hyvinvoinnin kehittämiseen.

EHTY ry kilpailutti palveluntarjoajia verkkoilmeensä ja verkkosivustonsa uudistamisesta. Lopulta EHYT ry valitsi KWD Digitalin kumppanikseen uudistustyöhön perusteinaan toimittajan kokemus ja osaaminen erityisesti julkisen puolen toimijoiden verkkopalveluista ja laaja kokemus verkkosivustojen tuotannosta yleensä.

Lopputuloksena EHYT ry:lle toteutettiin kaksikielinen laaja verkkopalvelun Drupal -julkaisujärjestelmällä. Sivusto toimii täysin responsiivisesti.

Perusominaisuuksien lisäksi EHYT ry:n sivustolle rakennettiin erikokoisia nostoja tukeva etusivu, tapahtumakalenteri, julkaisujen tilaustyökalut sekä monipuoliset sosiaalisen median nostot. Jäsenyhdistysten esittelyä ja lajittelua varten rakennettiin oma sisältötyyppi jonka avulla ylläpitäjillä on mahdollista yhdistysten tietoja helposti.