Drupal Commerce −verkkokauppa | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Drupal Commerce −verkkokauppa

Räätälöidyt ja tyylikkäät verkkokaupat

Verkkokauppa on edullinen, helppo ja nykyaikainen tapa tehdä tuote- tai palvelumyyntiä. Liiketoiminta voi perustua pelkän nettikaupan varaan, mutta se sopii myös lisämyyntikanavaksi nykyiselle toiminnalle fyysisine myyntipisteineen.

KWD Digital tarjoaa asiakaskohtaisia ja -lähtöisiä, edullisia ja luotettavia verkkokaupparatkaisuja. Verkkokaupan ohjelmointi avoimen lähdekoodin ohjelmaan takaa sovelluksen käytettävyyden, pettämättömyyden ja alhaiset kustannukset. Kaupan ylläpito on todella helppoa. Se onnistuu tavallisella tietokoneella ja internet-yhteydellä. 

Drupal Commerce -verkkokauppa on loistava valinta niin pienen kuin vaativankin verkkokaupan tarpeisiin. Sen monet lisäomaisuudet ja laajennusmahdollisuudet tekevät siitä oivallisen ja monikäyttöisen verkkokaupan. Sen erityisenä etuna on saumaton yhdistettävyys Drupalilla toteutettuun Internet-sivustoon, joka mahdollistaa yrityksesi www-sivujen ja verkkokaupan hallinnan yhdellä järjestelmällä. Drupal Commerce 2 on nykyaikainen ja moderni verkkokauppa-alusta kaiken kokoisille kaupoille.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan saa haluamillaan kielillä ja maksuvaihtoehdoksi voi valita esimerkiksi tilisiirron, verkkopankin tai luottokortin. Verkkopankkien ja maksukorttien maksupainikkeet ohjelmoidaan verkkokauppaan asiakasyritystemme tarpeiden ja toiveiden mukaisina. Kaupan ominaisuuksiin sisältyvät myös asiakashallintajärjestelmä, kävijäseuranta ja uutiskirjeiden lähetysmahdollisuus.

Miksi Drupal Commerce -verkkokauppa on paras valinta verkkokaupaksesi?

Drupalin lisämoduulina verkkokauppa hyötyy tämän hetken suosituimman avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmän, Drupalin, pitkälle kehitetyistä perus- ja lisäominaisuuksista.

  • Drupal on erinomaisen hakukoneystävällinen. Siten myös Google ja sitä myötä verkkokauppasi asiakkaat löytävät verkkokauppaasi helpommin. Hienostikaan toteutettu verkkokauppa ei edistä myyntiä, jos asiakkaat eivät löydä kauppapaikalle.
  • Drupal on äärimmäisen tietoturvallinen. Tämä takaa verkkokauppasi ja siellä käyvien asiakkaiden tietojen salauksen. Asiakkaasi varmasti arvostavat luotettavaa ja tietoturvallista verkkokauppaa suojattune ja salatuine maksutietoineen!
  • Drupalin ansiosta verkkokauppasi on laajennettavissa lähes loputtomasti. Asiakkaiden näkökulmasta verkkokaupan tulee osata tehdä muutakin kuin vain ottaa vastaan tilauksia. Parhaimmillaan verkkokauppa tarjoaa kokonaisen tuotteen tai tuoteryhmän ympärille rakennetun sosiaalisen yhteisön blogeineen, foorumeineen, tuotearviointeineen ja artikkeleineen. Drupal Commercella tällaisten lisäpalveluiden ja lisätoimintojen tekeminen onnistuu helposti. Tuotteiden ja tuoteryhmien oheismateriaalit kasvattavat verkkokaupan suosiota ja pitävät asiakkaasi verkkokaupassasi pidempään.
  • Sekä Drupal että Drupal Commerce kehittyvät järjestelminä koko ajan paremmiksi, sillä niillä on alati kasvava joukko koodaajia, jotka lisäävät jatkuvasti uusia lisäosia ja ominaisuuksia näihin ohjelmistoihin. Millaisia ominaisuuksia verkkokauppasi ikinä tarvitsee, on todennäköistä, että tällainen toiminnallisuus on jo kehitetty ja ladattavissa ilmaiseksi verkkokauppasi palvelukseen. Ellei toiminnallisuutta jo ole koodattu, KWD Digitalin Drupal-ammattilaiset tekevät sellaisen tuota pikaa.
  • Drupal Commerce 2 -järjestelmä sopii loistavasti myös kassalla tapahtuvaan myyntiin, jolloin varastosaldosi pysyy jatkuvasti ajan tasalla.

Verkkokaupan integrointiprojektit

Toteutamme myös verkkokauppojen integrointia taustajärjestelmiin, kuten:

  • Varastonhallintajärjestelmät
  • Kassajärjestelmät
  • Kirjanpitojärjestelmät
  • Taloushallintajärjestelmät
  • Toiminnanohjausjärjestelmät

Verkkokauppana Drupal Commerce tarjoaa siis kaikki verkkokaupan perustoiminnallisuudet, ja paljon enemmän. Verkkokauppa voidaan räätälöidä täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi monilla laajennusmahdollisuuksilla ja lisäosilla. Pyydä tarjous verkkokaupasta!