Tyylikkäät internet-sivut osana yrityksen markkinointia | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Tyylikkäät internet-sivut osana yrityksen markkinointia

Varteenotettavaa ja näkyvää yritystä on nykyisin mahdotonta kuvitella ilman tyylikkäitä ja tarkoituksenmukaisia internet-sivuja. Digitoimistomme palveluvalikoimaan kuuluvat www-sivustojen suunnittelu ja tekninen toteutus alusta loppuun:

Internet-sivusto julkaisujärjestelmällä vai ilman?

Julkaisujärjestelmä antaa täyden kontrollin sivuston ylläpitoon. Sisällönhallintaohjelman avulla voidaan:

  • Lisätä ja poistaa uusia alasivuja
  • Muokata sivujen tekstisisältöjä ja kuvia
  • Julkaista uutisia, tiedotteita, blogeja ja artikkeleita
  • Lisätä ja poistaa käyttäjiä
  • Osioida sivustolle Intra- tai Extranet
  • Luoda eri kieliversioita

Lisäksi käyttämiämme Drupal-, Joomla!- ja WordPress-sisällönhallintajärjestelmiä voidaan parantaa useilla erilaisilla lisämoduuleilla. Ne mahdollistavat verkkokaupan, keskustelupalstan ja monien muiden toimintojen lisäämisen www-sivustoon.

Digitoimistomme suosii avoimella lähdekoodilla toteutettuja ohjelmistoja, jotka ovat asiakkaillemme ilmaisia sekä lisenssi- että kuukausimaksujen osalta. Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitykseen osallistuvat kansainväliset vapaaehtoisyhteisöt. Myös KWD Digital haluaa myös "antaa takaisin": Drupalin Übercart-verkkokauppaan ohjelmoimamme Suomen Verkkomaksun maksumoduulin voi ladata sivuiltamme ilmaiseksi.

Staattinen HTML-sivustokin voi olla toimiva ratkaisu

Verkkosivuston teknisiä toteutusvaihtoehtoja on kolme. Niiden ominaisuudet vaihtelevat yksinkertaisesta staattisesta sivustosta laajaan julkaisujärjestelmään.

KWD Digital suunnittelee ja valmistaa verkkosivut asiakkaidensa toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Staattiset www-sivut soveltuvat organisaatioille, joiden sivustoilla ei ole jatkuvaa päivitystarvetta. Staattisten verkkosivujen muokkaaminen ja päivittäminen onnistuu, mutta se vaatii yleensä jonkin verran HTML-kielen ymmärtämistä.

Digitoimistomme valmistamille www-sivuille on mahdollista lisätä helppokäyttöinen sisältöeditori. Sen avulla sivuston tekstien muokkaaminen selaimella on yhtä vaivatonta kuin minkä tahansa tekstinkäsittelyohjelman (esim. Microsoft Word) käyttö.