Verkkopalveluiden graafinen suunnittelu | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Verkkopalveluiden graafinen suunnittelu

Yhtenäinen graafinen ilme vahvistaa yrityksen markkinointia sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se auttaa eri sidosryhmiä, kuten asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, tunnistamaan yrityksen tuotteet ja palvelut. Graafisen ilmeen ja sitä tukevan verkkopalvelun saumattomuus tuo uskottavuutta ja ammattitaitoa yrityksen viestintään ja markkinointiin. Sillä on keskeinen merkitys yrityksen tunnettuuden kannalta.

Graafisesta suunnittelusta vastaa aina ammattitaitoinen graafikko, joka ymmärtää yritys- ja yhteisöviestinnän lainalaisuudet ja tavoitteet, joista tärkein lienee myynnin lisääminen. Suunnittelumme on selkeää ja tuloksellista.

Graafikkomme ovat web-suunnittelun ammattilaisia, jotka tuntevat eri päätelaitteiden ja selainten rajoitukset sekä muut www-sivuston käytettävyyteen liittyvät asiat.

Graafinen suunnittelu ja graafinen ohjeisto

Yhtenäisen graafisen ilmeen säilyttämiseksi voidaan laatia graafinen ohjeistus, joka toimii työkaluna niille, jotka toteuttavat yrityksen viestintää arkipäivän toimissaan. Graafisen suunnittelun palvelumme kattavat seuraavat osa-alueet:

  • Kokonaisvaltainen yritysilme
  • Verkkosivujen, verkkokauppojen ja kampanjasivustojen ulkoasut
  • Markkinointimateriaalit (esim. bannerit)
  • Verkkosivujen ulkoasun suunnittelu graafisen ohjeistuksen tai muun yritysilmeen pohjalta
  • Käyttöliittymäelementit (painikkeet, laatikot, liukurit)