Kampanjasivustot | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Kampanjasivustot

Toteutamme asiakkaillemme kampanjasivustot esimerkiksi tuotelanseerauksiin ja tapahtumiin. Toteutus sisältää graafisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen. Takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen päästä sivustolle asetettuihin tavoitteisiin. Valjastamme myös kaiken digitaalisen markkinoinnin osaamisemme, jotta kampanja saa verkossa ansaitsemansa huomion.

Autamme myös kampanjan suunnittelussa silloin, kun kampanjan aihe on olemassa, mutta asiakas on epävarma siitä, miten haluaisi tai voisi hyödyntää verkon mahdollisuuksia. Kampanjasivuston rakentamisessa otamme aina huomioon kaikki digitaalisen markkinoinnin kanavat.

Hyvä digimarkkinointikampanja tuottaa tuloksia pitkään

Määrittelemme kampanjoille tarkat tavoitteet yhdessä asiakkaamme kanssa. Lisäksi pyrimme siihen, ettei kampanjasivuista saatava hyöty jää lyhyeksi. Suunnittelemme toisin sanoen kampanjasivut sellaisiksi, että niillä oleva viesti on mahdollisimman ajatonta ja tuottaa näin passiivista tuloa myös varsinaisen kampanjan päättymisen jälkeenkin.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan ja toteutetaan yrityksesi näköinen ja kokoinen, tarkkaan kohdennettu ja tehokas digimarkkinointikampanja. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.