Palveluvalikoimamme neljä peruspilaria | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Palveluvalikoimamme neljä peruspilaria

Digitoimisto KWD Digital on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Meillä on pitkä kokemus digitaalisen median ja markkinoinnin hyödyntämisestä. Vuosien aikana kertynyt kokemuksemme www-sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä verkkokauppasovelluksista ovat laatumme, luotettavuutemme ja kustannustehokkuutemme takeita. Näyttävä ulkoasu ja erinomainen käytettävyys luovat perustan onnistuneelle verkkopalvelulle hakukonenäkyvyyttä unohtamatta.

Toimipaikkamme on Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella ja luonnollisesti myös sen rajojen ulkopuolella.

Palveluvalikoimamme jakautuu neljälle peruspilarille:

1.  Verkkopalveluiden ja -sivustojen suunnittelu ja konseptointi

Ennen kuin www-sivujen graafinen suunnittelu tai tekninen toteutus voidaan aloittaa, on syytä miettiä, mikä on tulevan verkkopalvelun perimmäinen tarkoitus, millainen on sen kohderyhmä ja miten sivuston tulisi toimia. Konseptointivaihe on syytä tehdä huolella, sillä perusteellisesti mietityt toiminnallisuudet mahdollistavat tehokkaan tuotantoprosessin ilman virheitä tai epävarmuustekijöitä.

Digitoimistomme tarjoaa myös suunnittelu- ja määrittelypalveluita konsultointina isommissa projekteissa.

2. Graafinen suunnittelu

Kun sivuston tai verkkokaupan toiminnallisuudet on päätetty, voidaan aloittaa sivuston ulkoasun suunnittelu. Graafisen ilmeen päätehtävä on kertoa käyttäjälle palvelun käyttötarkoituksesta ja ennen kaikkea tuottaa haluttu kuva palvelun takana olevasta yrityksestä. Laadukas ja näyttävä ulkoasu antavat korkealuokkaisen vaikutelman www-sivuston omistajayrityksestä.

Ulkoasusuunnittelun muita tärkeitä kriteereitä ovat mm.:

  • Ensiluokkainen käytettävyys
  • Erityisryhmien huomiointi (esim. mobiilikäyttäjät, ikäihmiset, lapset)
  • Nopeat lataus- ja vasteajat
  • Käytetyn tekniikan (sisällönhallintajärjestelmä, verkkokauppa) rajoitteet ja mahdollisuudet

Yrityksemme graafikot ovat web-suunnittelun ammattilaisia. Heidän tekemänsä sivumallit ovat web- ja käytettävyysstandardien mukaisia.

3. Internet-sivustojen ja verkkokauppojen tekninen toteutus

Tekninen toteutus on www-sivujen toteuttamisen tärkein vaihe. Digitoimistomme luottaa vain ja ainoastaan avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin (esim. Drupal), sillä niiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajan skaalan verkkopalveluiden toiminnallisuuksia erittäin kustannustehokkaasti. Sisällönhallintajärjestelmissä sekä verkkokaupoissa (esim. DrupalCommerce) avoimen lähdekoodin tuotteet ovat lisenssivapaita ja kuukausimaksuttomia. Asiakas maksaa vain järjestelmien räätälöinnistä ja toteutuksesta.

Yrityksessämme työskentelee joukko ohjelmoinnin ammattilaista, kukin oman järjestelmänsä huippuosaajia. Näin varmistamme, että projektiin käytettävä työaika menee pelkästään toteutukseen, ei ihmettelyyn tai opetteluun. Palkkaamme myös tarvittaessa alihankkijoita toteuttamaan projektin osia, kuten mobiiliapplikaatioiden, mikäli ne eivät ole omaa huippuosaamisaluettamme.

Tarjoamme ohjelmointiosaamistamme mainostoimistojen käyttöön.

4. Digitaalinen markkinointi ja pitkäaikainen yhteistyö asiakkaiden kanssa

Kun verkkopalvelu saadaan valmiiksi, alkaa ylläpito- ja pienkehitysvaihe. Digitoimistomme tarjoaa laajalti erilaisia ylläpitopalveluita tietoturva- ja valvontapalveluista jatkuvakestoisiin www-sivustojen kehitysprojekteihin. Jatkuva kehitys voi pitää sisällään palvelun kehittämistä, uusien ominaisuuksien toteuttamista, sisällöntuottoa sekä vaikkapa hakukoneoptimointia.

Palveluvalikoimamme kattaa myös digitaalisen markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen. Yksinkertaisimmillaan kyse on bannerimainonnasta, mutta hoidamme mielellämme myös suurempia kokonaisuuksia ja asiakasyrityksen koko digitaalisen markkinoinnin.

Lue lisää digitaalisesta markkinoinnista.