Blogi | Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Blogi

Kirjoittanut KWD, klo 12:01

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR – General Data Protection Regulation) tuo tuntuvia muutoksia digitaalisten palveluiden henkilötietojen käsittelyyn 25.5.2018 voimaan astuva asetus koskee niin yrityksiä, järjestöjä kuin julkisen sektorin organisaatioitakin.

Mikäli sinun yrityksesi tai organisaatiosi käsittelee eli kerää, tallentaa ja/tai käyttää henkilötietoja digitaalisesti, asetus koskee sinua. Muutokseen on syytä varautua hyvissä ajoin. Myös toisten yritysten puolesta tietoja käsittelevät kuuluvat uuden tietosuoja-asetuksen piiriin.

Kirjoittanut KWD, klo 14:45

Drupalin uusin versio, Drupal 8, on ennättänyt kokea jo erinäisiä versiopäivityksiä ja KWD on ehtinyt toteuttaa useamman uudemman projektinsa D8:lla. Jo nyt on tapahtunut paljon siitä, kun virallinen versio julkaistiin 19.11.2015.

Ytimiään myöten uusittu Drupal on tuonut kokolailla muutoksia niin ohjelmistokehittäjälle, asiakkaalle kuin loppukäyttäjälle/sivuston päivittäjällekin.

Kirjoittanut KWD, klo 14:52

Drupal 8 julkaistiin marraskuussa 2015. Drupal 6 -versiolla on toistaiseksi ollut voimassa julkaisua odottava pidennetty tuki. Tuki päättyy 24.2.2016.

Kirjoittanut KWD, klo 14:38

Tämän vuoden digitrendejä esitelleiden tilastopalveluiden ja konsulttien raporteista esiintyy yksi suuntaviiva, jota ei voi olla huomioimatta: mobiili. Jo viime vuosi oli vahvasti mobiilin vuosi. Vuosi 2013 tulee olemaan sitä vieläkin vahvemmin.

Kirjoittanut KWD, klo 10:38

Google lanseerasi viime viikolla YouTuben Suomen version. Mainostajille muutos oli huomattavasti suurempi kuin tavallisille kanavan käyttäjille ja videoiden katsojille: suomalaiset mainostajat voivat nyt mainostaa tällä suositulla videonjakokanavalla.