Drupal8-sivusto ketterällä ohjelmistokehityksellä| Digitoimisto KWD Digital

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Henkilötiedot
Kerro hieman projektistanne.

Ota yhteyttä

Olet täällä

Aidosti ketterät Drupal8-sivut MPY Palvelut Oyj:lle

"Toteutimme KWD:n kanssa mpy.fi-sivuston uudistuksen, jossa KWD vastasi sivujen konseptista, ulkoasusta ja toteutuksesta. Koska aikataulu oli tiukka, kriittistä projektin onnistumiselle oli sujuva ja joustava yhteistyö meidän ja KWD:n välillä. Yhteistyöstä erinomaiset pisteet KWD:lle – erittäin ammattitaitoista ja joustavaa porukkaa, joka auttoi meitä saavuttamaan tavoitteemme. Olemme tyytyväisiä sekä lopputulokseen että yhteistyöhön KWD:n kanssa. Suosittelen!"

- Mikko Laaksonen, Marketing Manager, MPY Palvelut Oyj

MPY Palvelut Oyj uudisti verkkosivunsa tukemaan tavoitettaan eli oman toimialansa parasta asiakaskokemusta. Teknisen toteutuksen lisäksi KWD Digitalin AD:n suunnittelema uusi ulkoasu oli paikallaan:

  1. Sekä palvelut että yrityksen työntekijöiden asiantuntijuus haluttiin tuoda selkeästi esiin.
  2. Vanhanaikaisesta sivustosta tehtiin responsiivinen eli käyttäjä-, päätelaite- ja hakukoneystävällinen.
  3. MPY Palvelut halusi näkyvyyttä MTV3:n Huippujengi-sarjan promootiokumppanuudelle.

Kurkistus MPY:n Drupal 8 -sivuston koodiin

MPY Palvelut Oyj:n Drupal 8 -sivusto sisältää useita kooditason ominaisuuksia, jotka eivät ole ilmeisiä verkkopalvelun käyttäjille. KWD:n ohjelmistokehittäjille sivuston rakentaminen oli mielekästä ja hyvällä tavalla haastavaa, koska kaikkea ei Drupalin uusimpaan versioon ole vielä saatavilla sellaisenaan, valmiina.

MPY-sivustoa rakennettiin mm. näillä:

  • Drupal 8:n uusi konfiguraationhallinta, jota varten työnkulkuja kustomoitiin.
  • Composer, jolla hallinnoitiin sujuvasti sekä Drupalin moduulit että kolmannen osapuolen kirjastot.
  • Twig, jota kustomoitiin tarvittaessa omilla laajennuksilla, sekä Layout_Plugin, jolla toteutettiin räätälöidyt templaatit.
  • Drupal 8 Condition API.
  • Block API. D8:n uudet blokit taipuvat moneen.
  • Nykyaikaiset frontend-järjestelmät buildien automatisointiin.

Asiakastyytyväisyys huipussaan

Asiaa ymmärtäviltä MPY:n Drupal 8 -sivuston lähdekoodi on saanut syystä kiitosta. Myös lähdekoodi-lukutaidottomat ovat olleet tyytyväisiä sivuston ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin. Tunnustusta ovat antaneet sisäisesti niin ikään MPY:n omat työntekijät.

Sivuston toteutuksen aikataulu oli poikkeuksellisen tiukka. Projekti toteutettiin aidosti ketterällä ohjelmistokehityksellä ennätysajassa - laadusta tinkimättä! Erityiskiitos MPY:ltä onkin tullut siitä, että KWD pystyi venymään tässäkin suhteessa asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.

Lähes 130 vuotta sitten Mikkelin Telefooniyhdistyksenä aloittanut MPY Palvelut Oyj on tänä päivänä aito suomalainen ICT-kumppani. Kotimainen konesali, tietoliikenne sekä vahva asiantuntijuus ovat tarjolla niin yksityisille kuin kuluttaja-asiakkaillekin jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.